KOOOOM UUUUUTTTTT

Jaha då visade de sig att tre BM o två DR har haft fel. Alla har sagt att hon kommer att komma MINST två veckor för tidigt o att jag därför måste vila jättemkt så hon stannar så länge som möjligt.

Men vet ni vad....nu är det elva dagar kvar o hon har fortfarande inte tittat ut och jag tror inte hon kommer att göra det än på ett tag heller. Jag tror återigen på julafton som jag sa från början.

Det har varit jättemysigt att ha min man hemma men han hade ju kunnat åka o jobba uppenbarligen, hej då till 30000:- känns ju verkligen sådär. Speciellt nu i juletider när man vill spendera lite pengar på julklappar. Men det blir nog tývärr snålt med det iår.

Men nu har vi julpyntat hemma o det är sååå himla mysigt. Vi har även bakat lussebullar o pepparkakor, chokladkolor o tryfflar. Så det känns iaf bra o riktigt mysigt.

Imorgon har vi varit gifta i ett år, kommer väl inte fira det direkt eftersom jag har noll ork, vi får ta igen det nästa år.

Sover inte ett skit på nätterna, i natt hade jag en massa sammandragningar en gång i halvtimmen typ plus att jag samtidigt drömmer att jag har det så jag har så svårt att veta när jag vaknar om det var i drömmen eller om jag verkligen har en sammandragning. Sjukt psykiskt påfrestande. Men men.....
Mina leder värker, knäna orkar knappt bära mig längre o mina fötter ser ut som ballonger.

Så snälla söta bebis.....KOM UT NU!!!

RSS 2.0