V 24 and counting

Jaaa vad kan man säga. Sommaren var ju kort....vädret är så skumt just nu så man vet inte vad. Men jag har o andra sidan knappt varit ute på två dagar. Har bestämt mig för en slappar helg.......

Förra helgen var jag o en kompis i Ullared och herregud vad jag shoppade. 4000:- gick åt snabbt kan jag säga.
Men vad har jag då shoppat, ska rabbla lite 

Spjälsängsskydd med Nalle Puh 129:-
Amningskudde 129:-
Skötväska 129:-
Sängkläder med Nalle Puh 129:-
lite kläder.........
Babyvakt 299:-
Skötbädd 119:-
Och en mängd saker till....hur kul som helst.!!

Om ett par dagar så går planet till Grekland med min kära make, vi kommer vara där i två varma veckor. NAJS!!! Efter en vecka kommer ngra kompisar ner med deras 10 mån bebis. Ska bli skoj, hoppas bara att bebisen gillar värmen oxå.

Bebisen kickar för fullt i magen....såååååå himla härligt. 

Mindre kul är att försäkringskassan fortfarande inte godkännt min sjukskrivning, jag har nu varit sjukskriven i 8 veckor....sega jävlar.

Mina bröst har börjat läcka vid konstiga tillfällen....som nu tex. Så det är bäst jag går o lägger i amningskupa. Och bebisen kickar så man tror att h*n inte vill att jag ska sitta här.

Ha det bra så skriver jag igen när jag kommer hem

Frid!! 

V 21....ensammen o åter ensammen

Tiden går inte fort i mina ögon.
Nu är jag själv igen i ytterligare en vecka, min kära make är ute o vandrar med en kompis. Sen när han kommer hem så är han hemma i tre dagar innan han åker till Norge igen. Och dessa tre dagar har vi dessutom besök från Malmö, så vi blir inte själva då heller. Jaja snart har vi våra veckor i grekland tillsammans det blir iaf bra.

Halvvägs alltså, känns bra. Den lilla har börjat kicka en del i magen framförallt på morgonen. Häftigt faktiskt!!!
Jag mår mkt bättre o har inte kräkts på länge o har fått tillbaka allt sug efter mat igen,. Och tyvärr även godis....usch nu går jag upp i ett rasande tempo vilket känns sådär. Jag försöker tänka mig för men samtidigt så ska man ju äta det man är sugen på. Ja ja vi får se vart det slutaar. Jag kan ju tyvärr inte röra på mig tack vare mitt bäcken.

Jag har börjat köpa lite bebiskläder men det är svårt när man inte vet könet för kläderna är inte könsneutrala. Och ja jovisst killar kan har rosa o tjejer blått MEN hur kul är det att behöva förklara vad det är för kön på barnet varje gång ngn ser den?? Det är skillnad när de är äldre då ser man det ju ändå (oftast iaf :-))

Vi har bestämt namn nu iaf, får se om vi tycker samma i december,
Barnvagn är bestämt. En BRIO Sing.

Jag o en kompis ska till Ullared om två veckor o då ska jag köpa på mig lite barnsaker...får se vad som finns. Har skrivit en lista på vad som kan behövas.
Kul att shoppa iaf.........

Vi har köpt en ny bil, en jättefin Toyota Avensis. Så nu har vi två fina bilar, en stor till hela familjen och en liten ifall man ska bara iväg själv.

Trots att jag älskar sommaren så längtar jag till december!!!

Kram


RSS 2.0